Duyuru
10. Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı (ISCTURKEY 2017)
16 Ekim 2017 | 01:20

Sayın Başbakanımız BİNALİ YILDIRIM’ın himaye ve teşrifleriyle,

Bilgi Güvenliği Derneğinin (BGD), Gazi Üniversitesi (GÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) işbirliği ile düzenlediği ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (UDHB) ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından desteklenen, Avrupa Ağ ve Bilgi Güvenliği Ajansı (ENISA) tarafından “Avrupa Siber Güvenlik Ayı” platformu etkinliklerine dâhil edilen “10. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı” 20-21 Ekim 2017 tarihleri arasında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu merkez bina konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Etkinlik programına https://www.iscturkey.org adresinden erişilebilinir.

10. kez düzenlenmekte olan Uluslararası “Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı”nın bu yılki ana teması ‘’Siber Güvenlik ve Yapay Zekâ’’ olarak belirlenmiştir. 

Düzenlendiği ilk yıldan beri ülkemizin bu alanlardaki bilimsel ve sektörel çalışmaların paylaşıldığı; üniversite-kamu-endüstri işbirliğinin geliştirilmesi, toplumun bilgilendirilmesi, eğitiminin amaçlandığı, bilim insanları, araştırmacılar ve sektörel uygulayıcılar arasında bilgi alışverişini sağlayan ülkemizde bu alandaki en önemli etkinliktir.

Katılımın herkese açık ve ücretsizdir. Web sayfasından kayıt yaptırılmalıdır.

Katılımlarınızı bekleriz.

ISCTurkey 2017 Düzenleme Kurulu

background image