2016-2017 Güz Dönemi Bitirme Projesi Konuları
26 Eylül 2016 | 13:32

BM495 veya BM496 alan öğrencilerin dikkatine:

- Bitirme projeleri hakkında 29 Eylül Perşembe saat 16:30'da 416 nolu sınıfta bir toplantı yapılacaktır. Bu yıl proje yapacak tüm öğrencilerin katılımı beklenmektedir.

- Bitirme Projesi Tercih Formu doldurulup 30 Eylül Cuma saat 17:00'ye kadar Bölüm Sekreterine elden teslim edilmelidir. Grup halinde tercih yapılacaksa, proje grubundaki bütün öğrencilerin bilgilerini içeren tek form doldurulmalıdır. Formda Proje Adı alanına Proje No ve Proje Başlığı birlikte yazılmalıdır.

- Formdaki beş tercihin de doldurulması beklenmektedir. Ancak bir danışman hocayla anlaşıp yeni proje konusu önerisi yapacak öğrenciler, formun ilgili kısmını doldurup danışmanlarına paraflatmalı, tercih kısmını ise boş bırakmalıdırlar.

- Her form bir proje içindir. Her iki dersi de alarak bu dönem iki proje yapacak öğrenciler iki form doldurmalıdırlar.

- Proje konusu listesi aşağıdaki tabloda verilmektedir. Bütün projeler tek dönemliktir. Tek başına tercih yapan öğrenci öncelikle tek kişilik bir projeye, tek kişilik uygun proje yoksa aynı projeyi tercih eden başka bir öğrenciyle birlikte bir grup projesine atanır.

PROJE NO PROJE BAŞLIĞI ÖĞRENCİ SAYISI
1 Deep Web İçin Arama Motoru Geliştirilmesi 2
2 Web Crawler Yazılımı Geliştirilmesi 1
3 Metin Madenciliğinde Alaycı ve İroni İfadelerin Tanımlanması 2