2017-2018 Güz Dönemi Bitirme Projesi Konuları
24 Eylül 2017 | 22:09

BM495 veya BM496 alan öğrencilerin dikkatine:

- Bitirme projesi önerileri için TIKLAYINIZBütün projeler tek dönemliktir.

- Bitirme Projesi Tercih Formu doldurulup 28 Eylül Perşembe saat 17:00'ye kadar Bölüm Sekreterine elden teslim edilmelidir. Grup halinde tercih yapılacaksa, proje grubundaki bütün öğrencilerin bilgilerini içeren tek form doldurulmalıdır. Formda Proje Adı alanına Proje No ve Proje Başlığı birlikte yazılmalıdır.

- Formdaki beş tercihin de doldurulması beklenmektedir. Ancak, bir danışman hocayla anlaşıp yeni proje konusu önerisi yapacak öğrenciler, formun ilgili kısmını doldurup danışmanlarına imzalatmalı, tercih kısmını ise boş bırakmalıdırlar.

- Her form bir proje içindir. Her iki dersi de alarak bu dönem iki proje yapacak öğrenciler iki form doldurmalıdırlar.

- Tek başına tercih yapan öğrenci öncelikle tek kişilik bir projeye, tek kişilik uygun proje yoksa aynı projeyi tercih eden başka bir öğrenciyle birlikte bir grup projesine atanır.