2020-2021 Güz Dönemi Bitirme Projesi Konuları
21 Eylül 2020 | 23:05

2020-2021 Güz Dönemi Bitirme Projesi Konuları için tıklayınız.

BM495 veya BM496 alan öğrencilerin DİKKATİNE!

• - Bütün projeler tek dönemliktir.
  • - Formda Proje Adı alanına Proje No ve Proje Başlığı birlikte yazılmalıdır.
  • - Grup halinde tercih yapılacaksa, proje grubundaki bütün öğrencilerin bilgilerini içeren tek form doldurulmalıdır.
  • - Formda beş tercihin de doldurulması beklenmektedir.
  • - Bir danışman hocayla görüşüp, yeni proje konusu önerisi yapacak öğrenciler, danışman onayı aldıktan sonra formun ilgili kısmını doldurup, tercih kısmını boş bırakmalıdır.
  • - Her form bir proje içindir. Her iki dersi de alarak bu dönem iki proje yapacak öğrenciler iki form doldurmalıdırlar.
  • - Tek başına tercih yapan öğrenci öncelikle tek kişilik bir projeye, tek kişilik uygun proje yoksa aynı projeyi tercih eden başka bir öğrenciyle birlikte bir grup projesine atanır.
  • - Bitirme Projesi Tercih Formu, 25 Eylül Cuma gününe kadar Bölüm Başkanlığı ePosta adresine (bmbb@gazi.edu.tr) gönderilmesi gerekmektedir.

Bitirme Projesi Tercih Formu için tıklayınız.