Duyuru
2020 Yaz Stajı Hakkında (Güncel)
26 Haziran 2020 | 14:13

 

2020 Yaz Stajı hakkında Gazi Üniversitesi Senatosunun 04.06.2020 tarihli kararı için tıklayınız.

 

Staj formu onay işlemlerinin https://mf-bm.gazi.edu.tr/posts/view/title/staj-246824 sayfasında belirtilen kurallara göre yapılması gerekmektedir. Staj yapmak isteyen öğrencilerin bu sayfadaki Staj / İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formuna (işyeri onaylı ve öğrencinin imzasını taşıyan 3 nüsha) ek olarak, https://mf.gazi.edu.tr/posts/view/title/belgeler-/-formlar-4927 sayfasında yer alan Staj Rıza Beyan Formunu (2 nüsha) imzalayıp teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrenciler gerekli formlarla ilk aşamada Bölüm Sekreterliğine başvuracaklardır. Şehir dışında olan öğrenciler posta/kargo yoluyla gönderim yapabilirler.

Formları e-postayla gönderme: Alınan Fakülte Yönetim Kurulu kararına göre, COVID-19 salgını dönemine ait olmak üzere, öğrencilerin staj evraklarını okula gelmeden e-posta ile gönderebilmeleri uygun görülmüştür. Staj işlemlerinin uygulanmasında, bölümümüz öğrencilerinin önlü arkalı kimlik renkli fotokopileri ve staj evraklarını mavi kalemle imzalayarak bilgisayarstaj@gazi.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Öğrenciler e-posta ile gönderdikleri evrakların orijinal ıslak imzalı hallerini de staj bitiminde bölüm başkanlığına raporları ile birlikte teslim edeceklerdir, aksi halde stajları geçersiz sayılacaktır.

 

Uzaktan staj: Bölüm Staj Komisyonumuz, bölümümüz öğrencilerinin 2020 Yaz stajlarını ve mezuniyet için sadece stajı kalmış öğrencilerimizin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz ile Bahar dönemleri içerisindeki stajlarını yapacakları işyerlerinde uzaktan çalışma sistemi uygulaması bulunması halinde bu yolla staj yapılmasının uygun olduğuna karar vermiştir.

 

Bölüm Başkanlığı

background image