Bitirme Projeleri Bilgi Sistemi Hizmete Açılmıştır
27 Temmuz 2017 | 11:27

Bitirme projesi dersini alan öğrencilerin proje süresince süreç kontrolünün elektronik ortamda yapılması, SPMP, SRS, SDD, STD, Ara Rapor ve Son Rapor  gibi dokümanların sisteme yüklenerek danışman hocalar tarafından takip edilmesi, geliştirdikleri projeleri hakkında tanıtıcı bilgi, sunum ve posterlerini sisteme yükleyerek kayıt altına alınması, ayrıca diğer sınıflardaki öğrencilerin de sisteme erişerek geçmişte yapılan bitirme projeleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve daha iyi projeleri geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla geliştirilen Bitirme Projeleri Bilgi Sistemi öğrencilerin kullanımına açılmıştır.

Sisteme erişmek için tıklayınız.

Not: sisteme kayıtlar projeler ve o projelere atanmış öğrenciler belirlendiğinde danışman hocalar tarafından yapılacaktır.