Duyuru
Bitirme Projesi Alan Öğrencilerin Dikkatine
4 Haziran 2017 | 11:42

 

Bitirme projelerinin, bu projelerle ilgili tanıtım bilgilerinin, danışman hocalarımıza sunulan raporların takibi ve bu konuda bölümümüz öğrencilerin faydalanacağı bir arşiv ve bilgi sistemi oluşturulması amacıyla bölümümüz öğrencilerinden Erdal Bir ve Mehmet Bağırsakçı tarafından geliştirilmekte olan "Bitirme Projeleri Bilgi Sistemi" yakın zamanda aktif olacak olup, mevcut hali için sizlerden ilk aşamada bilgi toplanması gerekmektedir.

Bu kapsamda her bir guruptan istenilen maddeler aşağıda belirtilmiştir:

1-Projenizi anlatan 1-3 dakikalık bir video çekip veya animasyon oluşturup, proje ekibinin kimlerden oluştuğu, projenin kısa tanıtımı, amacı, hedefi, kapsamı, hangi problemi çözeceği, sağlayacağı fayda, yarattığı yenilik, varsa aldığı ödül vs. gibi bilgileri içeren bir YouTube linkini göndermeniz

2- Projenizin son raporunu göndermeniz (pdf formatında ve dosya boyutu max 2 mb olmalı, pdf boyutu 2 mb'dan büyük olanlar online boyut küçültme sitelerinden faydalanabilir) 

3- Projenizi temsil eden ve tanıtan max 512 kb büyüklüğünde çözünürlüğü yüksek bir proje afiş görseli göndermeniz (resim boyutu 512 kb'den büyük olanlar online boyut küçültme sitelerinden faydalanabilir)

İstenilen bu 3 maddeyi 06.06.2017 tarihine kadar gazibmbitirme@gmail.com adresine mail atmanız gerekmektedir. 

Bitirme Projeleri Bilgi Sistemi bölüm web sayfasında yayınlanacak ve öğrencilerin kullanımına açılacak olup gönderilecek tüm dosya ve linkler arşive girecektir. Bundan dolayı öğrencilerin maksimum ciddiyeti, hassasiyeti ve profesyonelliği göstermeleri önemle rica olunur. Belirtilen hususlardaki sorularınız için yukarıdaki mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz. 

 

background image