Siber Terörle Mücadele Ulusal Konferansı
9 Ocak 2017 | 13:54

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve BlackBox Siber Mücadele Takımı işbirliği ile 13-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 15 Temmuz Şehit Mustafa AVCU Akademi Konferans Salonunda SİBER TERÖRLE MÜCADELE : TEHDİTLER VE ÖNLEMLER ULUSAL KONFERANSI yapılacaktır.

3 gün sürecek olan bu ulusal etkinliğin ilk gününde; 11 davetli konuşmacı konuyla ilgili düşüncelerini paylaşacaklardır. Etkinliğin son iki gününde ise, güncel tehditlerin canlı olarak gösterileceği ve alınması gereken önlemlerin anlatılacağı eğitim programı katılımcılarla buluşacakltır.

Bu etkinliğe katılım ücretsiz olup, katılım salon kapasiteleri ile sınırlıdır. Konferansa katılım için kayıt yaptırmak zorunludur.

Etkinlik ile ilgili detay bilgiye www.siberteror.org web adresinden erişebilirsiniz.

Organizasyon komitesi olarak sizleri, katılmaya ve katkılar vermeye davet ediyoruz.

​Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU,
Konferans Başkanı​