Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
25 Ekim 2016 | 09:05

Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu 2016-2017 eğitim öğretim yılı ilk yönetim kurulu toplantısı 24.10.2016 pazartesi günü gerçekleştirilmiştir. Toplantıya topluluğumuza olan desteklerini iletmek üzere Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU ve Akademik Danışmanımız Sayın Arş. Gör. Mahmut KAYA katılmışlardır.

Yapılan toplantıda yönetim kurulu üyeleri belirlenmiş, Gezi Komitesi, Eğitim Komitesi, Reklam ve Sponsorluk Komitesi, Proje Komitesi ve Organizasyon Komitesi oluşturulmuştur. Oluşturulan komitelerin her birine bir koordinatör atanarak görev dağılımları gerçekleştirilmiştir. Yıl içinde gerçekleştirilmesi düşünülen 5 temel organizasyon belirlenerek bu konuda en kısa zamanda topluluk üyelerine gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

 

 

 

Yönetim Kurulu Başkanı Hatice KÜTÜK, Başkan yardımcısı Rabia ARKAN, Teknik Proje Sorumlusu Kerem ÇAĞIL ve Sosyal Proje Sorumlusu Sinem Öznur ÖZDEMİR olarak belirlenmiştir.

Topluluğa üye alımları devam etmekte olup; yeni bir heyecan ve vizyon ile duyurusu yapılacak olan Topluluk Tanışma Çayı etkinliği en kısa zamanda gerçekleştirilecektir. Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dileriz.

Topluluğumuzun gerçekleştireceği sosyal ve teknik etkinlikler daha sonra duyurulacaktir.

background image