Tübitak Projeleri Bilgilendirme Toplantısı
17 Ekim 2016 | 06:18

Bölüm Başkanlığımızın koordinasyonu ile gerçekleştirilen Tübitak Projeleri Bilgilendirme Toplantısında projelerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Bitirme projelerin kalitesin ve katma değerinin arttırılması bölüm akademik kurulunda alınan karar gereği, bugün proje alan öğrencilerimize TÜBİTAK ve diğer projelere nasıl müracaat edilir? Destek nasıl alınır? Proje nasıl hazırlanmalıdır? gibi konularda Gazi TTO ofisi Uzmanı Buse Cafer öğrencilerimizi bilgilendirilmiştir.

Bu seminerde ayrıca öğrencilerimize proje hazırlamanın inceliklerinin anlatılmasının yanında Gazi TTO dan nasıl destek alabilecekleri, proje yazımlarını nasıl iyileştirebilecekleri gibi konularda bilgilendirme yapılmıştır.

Tüm öğrencilerimizin Tübitak projelerine müracaat etmelerini bekliyoruz.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı