Duyuru
10. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı
23 Şubat 2017 | 08:21

 

10. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı (ISCTurkey 2017) 7-8 Kasım 2017 tarihlerinde Ankara'da yapılacaktır. Konferansın bu yılki ana teması "Siber Güvenlik ve Yapay Zeka" olarak belirlenmiştir.

Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı düzenlendiği ilk yıldan beri; ülkemizin bu alanlardaki bilimsel ve endüstriyel çalışmalarının paylaşıldığı, üniversite-kamu-endüstri işbirliğinin geliştirildiği, toplumun bilgi güvenliği farkindalığının arttırıldığı, bunlara ilaveten bilim insanları, arastırmacılar ve sektörel uygulayıcılar arasında bilgi alışverişinin sağlandığı en önemli etkinlik olarak kabul görmektedir.

ISCTurkey 2017 Konferansı, Avrupa Ağ ve Bilgi güvenliği Ajansı (ENISA) tarafından da desteklenmekte ve Avrupa Siber Güvenlik Ayı etkinlikleri arasında yer almaktadır.

Konferansta Yapay Zeka alanındaki gelişmeler hem siber savunma hem de siber saldırıların niteliğini kökten değiştirmektedir. Konferansta Türkiye'nin yapay zeka stratejisi, yerli ve milli olarak geliştirilen yapay zeka uygulamaları ve benzeri konular ele alınacak, çağrılı konuşmacılar, akademik bildirilerin sunulacağı oturumlar ve eğitimler düzenlenecektir.

Akademisyenler ve uygulayıcılar tarafından konferans düzenleme kuruluna iletilecek olan bildiriler, alanında uzman en az üç hakemin görüşlerine başvurularak değerlendirilecektir. Hakem raporları dikkate alınarak, uygun bulunan bildiriler sözlü sunum veya poster sunumu için seçilerek bildiriler kitabında basılacaktır.

Kimler Katılmalı?

 

Konferansımıza, kamu kurum ve kuruluşlarındaki personeller, kişisel, kurumsal ve ulusal bilgi güvenliği alanında çalışanlar, bu konulara ilgi duyan ve kendisini geliştirmek isteyenler, savunma teknolojilerinde kriptoloji alanında çalışanlar, ülke güvenliği alanında çalışanlar ve hizmet verenler katılmalıdır.

 

Kayıt

 

Konferansa katılım, konuya ilgi duyan herkese açık ve ücretsizdir. Ancak konferansa katılım için kayıt yaptırılması zorunludur.

 

Daha detaylı bilgi için:

 

https://iscturkey.org/

 

background image