Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Siber Güvenlik Yaz Kampında!
8 Eylül 2024 | 20:16

Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri, SiberKulüpler Birliği ve BuSiber tarafından Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen Yaz Kampı'na katılım sağlayarak hem üniversitemizi temsil etti hem de siber güvenlik alanında kendilerini geliştirme fırsatı buldular. GaziCyber ekibi olarak organizasyon ekibinde de yer alan öğrencilerimiz, siber güvenlik dünyasında yer alan en güncel konularla ilgili eğitimler aldı.

21-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen bu kampın ilk üç günü yoğun eğitim programıyla doluydu. Eğitimlerin yanı sıra Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsü'nde düzenlenen gezilerle de katılımcılar kampüs atmosferini deneyimleme şansı yakaladılar. Eğitimlerin ardından siber güvenlik konularının derinlemesine ele alındığı bir konferans düzenlendi. Bu konferansta, sektördeki uzmanların katkılarıyla panel ve soru-cevap oturumları gerçekleştirildi. Özellikle "Teknolojide Kadın" paneli büyük ilgi topladı ve öğrencilerimize ilham verdi.

Bölüm başkanlığı olarak, öğrencilerimizin bu değerli etkinlikteki katılımını ve hem Üniversitemizi hem de bölümümüzü başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. 

Etkinlik-1 Etkinlik-1 Etkinlik-1 Etkinlik-1 Etkinlik-1
background image